CUBZZ verkopen tegen onbetaalde schoolfacturen

Doet jouw school al mee?

Elk kind moet de kansen krijgen die het verdient en dat begint met een goede schoolopleiding. België behoort tot de landen met één van de beste schoolsystemen ter wereld, maar toch strugglen veel gezinnen (15% van de kinderen) om de schoolfactuur te betalen, met als gevolg dat die kinderen veel moeten missen. (lesmaterialen, een kom warme soep in de winter, schooluitstapjes en ja zelfs 'banale' zaken zoals een traktatie voor hun verjaardag want dan zijn ze ineens mysterieus 'ziek') Stichting Robin wil dat probleem tegen 2029 oplossen en we roepen JOUW SCHOOL op om te helpen. Hoe? Verkoop producten van CUBZZ helemaal ten voordele van STICHTING ROBIN. 

 

 

Hoe een actie organiseren?

 

                

 

Met CUBZZ help je 2X!

  1. CUBZZ geeft zijn winst aan STICHTING ROBIN
  2. Met de winst die jij maakt, los je't probleem in jouw school op óf je geeft die ook aan STICHTING ROBIN.

BELANGRIJK! TWEE MANIEREN OM DE SPULLETJES TE VERKOPEN:

  1. Verkoop 'op papier' en vraag de mensen om direct te betalen. Hou duidelijk een lijst bij van wie welk product koopt. Stuur ons een mailtje aan het einde van jouw actie om de verkochte spullen te bestellen. We leveren alles dan bij jou op school. Jij bezorgt dan de juiste spullen aan de juiste mensen.
  2. Koop de producten die je wil verkopen voor het goede doel vooraf aan. De mensen betalen je en gaan meteen met hun fysiek product naar huis.

Overzicht van de CUBZZ-producten:

 

Prijzen & bedragen:

 

Over CUBZZ?