.

CUBZZ is een Mechels initiatief en daar zijn we trots op. CUBZZ is ook nog een jong initiatief met een grootse missie. Ons verhaal verteld krijgen is één zaak, de producten te koop kunnen aanbieden is een ander. Daarom zijn we op zoek naar allerhande Mechelse winkels die CUBZZ-producten willen aanbieden en zo het verhaal mee aan de mensen te vertellen.

 

Op dit moment hebben we zes supermarkten en één patisserie, in Hombeek, die bewust mee de schouders zetten onder CUBZZ. Hoewel we ook een E-shop hebben en heel wat Carrefour-winkels buiten Mechelen nu al kiezen voor CUBZZ, willen we toch vooral in onze eigen stad CUBZZ steviger op de kaart zetten. CUBZZ is tenslotte een Mechels initiatief, en daarom willen we ook van hieruit het vliegwiel verder aanzwaaien.

Zoals je al kon lezen in 'De Nieuwe Maan' van maart, is onze stad trots op CUBZZ. Ook bij CUBZZ zijn we heel erg trots om met ons initiatief een bescheiden bijdrage te mogen leveren aan de frisse dynamiek in onze Dijlestad. Met CUBZZ zijn we vastbesloten om op termijn de wereld te veranderen voor heel veel kinderen die nu nog niet de kansen krijgen die ze verdienen om echt iets moois te maken van al het potentieel waarmee ze zijn geboren. De wereld veranderen, dát kunnen we niet alleen!

Het is niet belangrijk wat voor type winkel of horecazaak je uitbaat. De essentie is dat je er als mens wil achter staan. Zo kan je er heel eenvoudig voor kiezen om CUBZZ-producten in je zaak te koop aan te bieden, ook al zijn het niet de spullen die je normaalgezien verkoopt. Heb jij een kappersaak? Prachtig, geen probleem. Gewoon het feit dat CUBZZ-producten zichtbaar niet thuishoren in je standaard assortiment, kan een méérwaarde zijn. Het gaat tenslotte niet om de producten. Het gaat in de eerste plaatst om de missie en het verhaal erachter. En het geeft jou ook de kans om als ondernemer te vertellen waarom jij dit doet. Het zegt iets over jouw als man, vrouw, partner of ouder, kortom, als mens. 

Daarom een warme oproep aan elke Mechelse ondernemer met een hart, om hier met ons contact op te nemen. Dan geven we je een persoonlijke, unieke code waarmee tegen een fikse korting CUBZZ-producten kan bestellen op de E-shop om deze te koop aan te bieden aan je klanten. Zo zet je mee je schouders onder CUBZZ, want je helpt ons het verhaal te vertellen. En voor je't weet heb jij zo mee de wereld veranderd voor heel wat kids.

Uiteraard krijg je ook foldertjes om erbij te leggen, waarin het verhaal van CUBZZ staat uitgelegd. En zorgen we ervoor dat jouw winkel op de 'wereldkaart van Mechelen' ;-) wordt aangeduid als een CUBZZ-punt.

Zo zullen we binnen enkele jaren met elkaar kunnen vaststellen dat de wereld veranderen eigenlijk niet eens zo moeilijk is. En dat jouw bedrijf al van bij de start een voortrekker was. 

Stuur gewoon even een mailtje naar wouter@cubzz.be en we vinden een manier die makkelijk voor jou werkt. 

Warme groet,

Wouter

 

(Lees hier het hele artikel in 'De Nieuwe Maan')