Organiseer een actie voor de Warmste Week

En los het probleem rond schoolfacturen op

Elk kind moet de kansen krijgen die het verdient en dat begint met een goede schoolopleiding. België behoort tot de landen met één van de beste schoolsystemen ter wereld, maar toch strugglen veel gezinnen (15% van de kinderen) om de schoolfactuur te betalen, met als gevolg dat die kinderen veel moeten missen. (lesmaterialen, een kom warme soep in de winter, schooluitstapjes en ja zelfs 'banale' zaken zoals een traktatie voor hun verjaardag want dan zijn ze ineens mysterieus 'ziek') Stichting Robin wil dat probleem tegen 2029 oplossen en JIJ kan helpen. Hoe? Organiseer een actie voor De Warmste Week.

Hoe een actie organiseren?

  1. Verkoop CUBZZ-producten. Download, bekijk & selecteer de CUBZZ producten die jij wil verkopen en stuur ons een mailtje.  Bestel de producten die je wil verkopen online via de CUBZZ-website. De winst die je maakt, schenk je aan de Warmste Week ten voordele van Stichting Robin. Simpel toch!Je kiest helemaal zelf welke producten je wil verkopen ten voordele van Stichting Robin én ook de prijs beslis je zelf . Ga je voor de normale winkelprijs of vraag je ietsje meer, omdat het voor een goed doel is? Aan jou de keuze!
  2. Verkoop Stichting Robin-producten. Bekijk hier de T-shirts of de armband en stuur ons een mailtje voor meer info. Wij regelen het voor je en de winst die je maakt, schenk je aan de Warmste Week ten voordele van Stichting Robin. Makkelijker kan bijna niet.

 

      

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world. - Nelson Mandela

BELANGRIJK!

Er zijn twee manieren om de producten te verkopen:

  • Koop de producten die je wil verkopen voor het goede doel vooraf aan. De mensen betalen je en gaan meteen met hun fysiek product naar huis.

OF

  • Verkoop 'op papier' en vraag de mensen om direct te betalen. Hou duidelijk een lijst bij van wie welk product koopt. Stuur ons een mailtje aan het einde van jouw actie om de verkochte spullen te bestellen. Alles wordt bij je thuis of jouw vereniging geleverd. Jij bezorgt dan de juiste spullen aan de juiste mensen. 
Once you stop learning, you start dying” - Albert Einstein

Wat doet CUBZZ?

CUBZZ is opgericht om bestaande goede (kinder)doelen te steunen. Bij CUBZZ geven we geen geld aan reclame en de winst die we maken schenken we aan bestaande goede (kinder)doelen zoals SOS Kinderdorpen, Netwerk tegen Armoede, Rode Neuzen Dag, ...  Wat doet CUBZZ precies in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel? Iedereen die ten voordele van Stichting Robin een actie wil opzetten kan nu alle CUBZZ-producten bestellen aan kostprijs. Verkoop ze nadien door en schenk alle winst aan De Warmste Week ten voordele van Stichting Robin.