ZEG HET MET CUBZZ

... and SHARE your LOVE

Een pracht-idee van enkele ondernemende mama's: Via CUBZZ kan jij kindjes die het wat moeilijker hebben, meer kansen geven, gewoon door aan je eigen kids te laten zien hoeveel je van hen houdt! Wil jij dit ook, klik dan hier.

CUBZZ is echt een merk, van, voor en door ons allemaal. Integenstelling tot de meeste merken die we allemaal kennen, wil CUBZZ dus een merk zijn dat we samen vormgeven. Op die manier kunnen we er echt een ‘community’ van maken waar iedereen zich bij betrokken voelt. Een community waarbij iedereen aanvoelt dat hij ook echt een impact heeft.  

 

Een aantal ondernemende mama’s namen eind 2015 het initiatief om de verjaardag van hun ukkies te vieren door kleine zakjes met verrassingen mee te geven naar hun klasjes. In die zakjes stopten ze telkens een brikje CUBZZ en een klein foldertje met wat uitleg. Eén lady uit de Noorderkempen is ermee begonnen, en al snel volgden de anderen. We hebben iemand uit het Leuvense, iemand uit Limburg, Mechelen, nog twee dames uit de kempen en een lieve mama uit West-Vlaanderen. Ze hebben de foto’s van de cadeautjes spontaan gedeeld en hebben er zo voor gekozen CUBZZ mee bekend te maken en het verhaal mee te vertellen aan iedere die het wil horen.

"Zeg het met CUBZZ"

Laat dat nu net zijn wat we bij CUBZZ willen, namelijk dat mensen er persoonlijk zo achterstaan, dat ze mee willen helpen om CUBZZ op de rails te krijgen. Deze mama’s houden veel van hun kids en dat willen ze tonen door hen in de bloemetjes te zetten, hun verjaardag te vieren & een feestje te bouwen. Door hier ook CUBZZ een plaats te geven, geven ze tegelijk een aantal extra kansen aan kids die minder geluk hebben.  Je zou kunnen zeggen dat ze er via CUBZZ voor kiezen om de liefde die ze voelen voor hun eigen kids, ook te delen met kinderen die het moeilijker hebben. En het hoeft niet gezegd dat dat nu net is wat we bij CUBZZ willen bereiken he, dat elk kind omringd wordt door liefde, waardoor het alle kansen krijgt om er iets moois van te maken… 

Klinkt jou dat allemaal te wollig, geen probleem, gewoon actie nemen dan. Devolgende keer dat jij een feestje geeft voor die mini-jij, deel dan ook CUBZZkes uit. Elk brikje CUBZZ is een kans voor een kindje. De winst die CUBZZ erop maakt wordt helemaal geinvesteerd in bestaande organisaties die zich inzetten voor kinderen. Stop er een klein foldertje bij met het CUBZZ-verhaal, en spread the word.

 "Denk hier maar eens over na... ;-) You share your love for kids by showing your love for yours…” 

Eigenlijk kunnen we besluiten dat de ondernemende CUBZZ-mama’s van het eerste uur ons geinpireerd hebben om hun idee wat verder uit te bouwen. Aan alle mama’s en papa’s van ons land. Klik hier indien jij ook een verjaardagsfeestje plant voor jouw spruit, of pakketjes gaat maken om mee te nemen naar de klas. Laat ons weten hoeveel CUBZZkes jij wil, en we zorgen dat ze bij jou geraken. Reden om trots te zijn op jezelf want door te kiezen voor CUBZZ bouw je mee aan iets heel moois. Sarah, Leen, Sofie, Faye, Marie, Joke & Wendy, jullie waren de allereerste ondernemende CUBZZ-momZZ! Dikke pluim & dat er velen jullie voorbeeld mogen volgen!